Tidsfördriv

Hej! Har verkligen inget för mig så sitter bara och kolla igenom allt som finns på datorn och lyssnar på musik, om någon har lust att skriva till mig på kik, facebook, snapchat what ever you want..gör det! Har varit helt frusen hela dagen och det är jag fortfarande, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk! Hade orientering idag och det gick väl rätt så bra förutom att Tobbe spelade blind och tog en pinne som han råka slå till mig med i ansiktet hela tiden, haha. Men måste seriöst dra iväg till handlarna lite snabbt för är hur sugen som helst på tuggummi!
 
 
Kategori:

One direction

Känns inte alls kul att jag inte har någon one direction vän jag kan gå med på konserten, kommer absolut inte få gå själv på one direction jag kommer ju bli helt vilse inne på arenan isåfall. Finns det någon sjukt gullig person som är sugen på att gå med mig? För isåfall kan jag försöka fixa biljetter imorgon, men jag kommer ju inte betala för din :)
 
 
 
 

Bästa

After earth var nog en av dom bästa filmerna jag har sätt, bra från början till slut! Hoppas verkligen att det kommer en tvåa. Imorgon blir det att gå upp tidigare för måste ta bussen till skolan, en bra sak är ju att jag kommer komma i tid som jag sällan brukar göra. Nu blir att slå på en mindre '' avancerad '' film så jag kan somna!